Competència digital, acreditació i ecosistema digital

Auditori Mallorca

5 de novembre 

10.30 h

Nom del Conferentciant

Carlos Medina

Descripció de l'event
Tots els estudiants mereixen accés a les millors oportunitats d’aprenentatge i sistemes de suport independentment del vostre idioma, ubicació, identitat, classe social o capacitats. Una transformació real de l’educació i dels centres educatius no pot deixar ningú al marge i ha d’estar dirigida a aconseguir que tot l’alumnat, independentment de les condicions inicials, aconsegueixi ser la millor versió de si mateix. En aquesta sessió podreu descobrir les eines de l’aula inclusiva de Microsoft que permetrà un aprenentatge personalitzat i individualitzat a cada estudiant permetent estalviar temps de preparació de classe del docent.

Tecnologia accessible i inclusiva al servei del Disseny Universal d'Aprenentatge

Auditori Mallorca

5 de novembre 

11.45 h

Nom del Conferentciant
Descripció de l'event
Tots els estudiants mereixen accés a les millors oportunitats d’aprenentatge i sistemes de suport independentment del vostre idioma, ubicació, identitat, classe social o capacitats. Una transformació real de l’educació i dels centres educatius no pot deixar ningú al marge i ha d’estar dirigida a aconseguir que tot l’alumnat, independentment de les condicions inicials, aconsegueixi ser la millor versió de si mateix. En aquesta sessió podreu descobrir les eines de l’aula inclusiva de Microsoft que permetrà un aprenentatge personalitzat i individualitzat a cada estudiant permetent estalviar temps de preparació de classe del docent.

La teva motxilla virtual

Auditori Mallorca

5 de novembre 

13.00 h

Nom del Conferentciant
Descripció de l'event
La línia que separa el món virtual del real és cada cop més fina. Estudis, treball i lleure succeeixen cada vegada més al món online i cap de nosaltres no hem de ser aliè als riscos que comporten. Des d’una perspectiva analítica, es pretén fer un repàs pels principals perills a què es poden veure exposats els nostres menors a l’aula, incidint en aquells mecanismes de detecció i prevenció amb l’objectiu de minimitzar-ne l’impacte.

Activa'ls! Què la tecnologia no sigui tornar al passat

Auditori Mallorca

5 de novembre 

16.00 h

Nom del Conferentciant
Descripció de l'event
La tecnologia per si mateixa no millora l’educació. L’aplicació de metodologies actives, que facin ús d’aquesta tecnologia i que tingui en compte aspectes socioemocionals amb l’alumnat, és el veritable punt d’inflexió. A la sessió abordarem diferents aspectes referents a la correcta implementació tecnològica des d’un punt de vista metodològic.

Lideratge sostenible i innovació

Auditori Mallorca

5 de novembre 

17.00 h

Nom del Conferentciant
Descripció de l'event